KONZULTÁCIÓ

For English, please scroll down.

Egy beszélgetés velem, és a nyelvtanulási projektedet  máris a kezedben tartod. Azt gondoltad, hogy drága lesz, nehéz és sokáig fog tartani? Beszélgessünk. Egy óra múlva tudni fogod, hogy  mindez nem igaz. Kiderül, hogy neked mire és hogyan van szükséged, és hogy mi mindenre van lehetőséged.

Jelentkezz e-mailben, írd le röviden, miben kéred a segítségemet. Válaszolok neked, és megírom mikor, és milyen konzultációs díjért vállalom a beszélgetést.

Ha elfogadod, én el is kezdem a felkészülést - a te segítségeddel. Kérdéseket küldök, amikre várom a válaszodat, a megbeszélésünk előtt, hogy a konzultációnk idején a nyelvtanulási programodat már haladó szinten beszéljük meg.

A beszélgetésünk nyelve lehet magyar, angol vagy francia. Bármely idegennyelv tanulásához szívesen nyújtok segítséget a konzultációimon.

CONSULTATION

One conversation with me and your language learning project is in your hands. Did you think it would be expensive, difficult and take a long time? Let's talk. In an hour you'll know that's not true. You'll find out what you need, how you need it and what you can do.

Contact me by e-mail, briefly describe what you need my help with. I'll get back to you with a time and a consultation fee.

If you accept, I'll start the preparation - with your help. I will send you questions, to which I look forward to your answer, before our meeting, so that we can discuss your language learning programme at an advanced level at the time of the consultation. 

The language of our conversation can be Hungarian, English or French. I am happy to help you learn any foreign language in my consultations.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.