For English, please scroll down.

Adatvédelmi tájékoztató

A jelen honlap (www.szinkroniskola.hu) tulajdonosa a Szinkroniskola Kft. Adószáma: 14831966-2-13.

Fontos számunkra a személyes adatainak védelme. A jelen adatvédelmi nyilatkozatban találja meg a személyes adatai kezelésének szabályait, mely a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatok szabad áramlásáról szóló Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletén és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényen alapszik.

1. Milyen célok érdekében kezeljük az Ön személyes adatait? Ha személyes adatait megadja ezen a weboldalon, azokat az alábbiakban leírt célokra feldolgozhatjuk, kezelhetjük.

1.1 Az Ön kérdéseinek megválaszolásához vagy az Önnel való kommunikációhoz Amikor Ön kapcsolatba lép velünk az online kapcsolat felvételi űrlapokon keresztül, akkor az Ön személyes adatait kezeljük, feldolgozzuk. Feldolgozzuk és kezeljük az Ön nevét, címét, elérhetőségét (beleértve az Ön e-mail címét, telefonszámát, cégének nevét) és bármely más információt, amelyet Ön a kitölthető mezőbe történő bejegyzésében átad részünkre. Az Ön által megadott információt az Ön hozzájárulása alapján kezeljük, amely hozzájárulást Ön bármikor visszavonhat.

1.2. A weboldal műszaki és funkcionális kezelése céljából

Az Ön személyes adatait azért is feldolgozhatjuk, hogy Ön könnyebben és gyorsabban találja meg az információkat, és javíthassuk ezáltal jelen webhely elérhetőségét és működését. Kezelhetjük az Ön IP-címét, az internetböngészőt, a látogatott weboldalakat, az előző / következő látogatott weboldalakat és a látogatás időtartamát. Ezeket az információkat a jogszerű üzleti érdekeink céljából kezeljük, azért, hogy jobban megértsük, hogy ügyfeleink hogyan lépnek kapcsolatba webhelyeinkkel.

2. Kinek a részére továbbíthatjuk az Ön személyes adatait?

 Az Ön személyes adata harmadik személyek részére nem kerül továbbításra, kivéve, ha jogszabályok kötelezővé teszik.

3. Hogyan biztosítjuk az adatok biztonságát?

Személyes adatait bizalmasan kezeljük, és technikai intézkedéseket hoztunk ezen adatok elvesztése vagy jogellenes feldolgozása ellen. Számos biztonsági technikát alkalmazunk, beleértve a biztonságos szervereket, a tűzfalakat.

4. Mennyi ideig őrizzük a személyes adatokat?

Az Ön személyes adatait a jelen Nyilatkozatban leírt célok teljesítéséhez szükséges időtartamig őrizzük meg.

5. A személyes adatokra vonatkozó jogok

A személyes adatai tekintetében Önt különféle jogok illetik meg. A törvény értelmében Önnek joga van személyes adatairól másolatot kérni, és ha lehetséges, Ön hozzáférhet személyes adataihoz. Önnek jogában áll a személyes adatok helyesbítését és törlését kérni, illetve a személyes adatok felhasználásának korlátozását kérni vagy tiltakozni a felhasználás ellen. Ezenkívül bármikor visszavonhatja a hozzájárulását, amellyel személyes adatait megadta. Az Ön hozzájárulásának visszavonása azonban a visszavonás előtti feldolgozás jogszerűségét nem befolyásolja. Önnek jogában áll panaszt benyújtani a felügyeleti hatósághoz. Amennyiben személyes adataival kapcsolatos jogait gyakorolni kívánja, e-mail-ben küldje el kérését a katalinszinkron@gmail.com e-mail címre. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 38. § (2) bekezdése alapján a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (a továbbiakban: Hatóság) feladata a személyes adatok védelméhez, valamint a közérdekű és a közérdekből nyilvános adatok megismeréséhez való jog érvényesülésének ellenőrzése és elősegítése (https://naih.hu/panaszuegyintezes-rendje.html).

6. Linkek más weboldalakhoz és közösségi médiához

A weboldalon link található más weboldalak eléréséhez. Bár ezeket a weboldalakat gondosan választottuk ki, nem vállalunk felelősséget az ezeken a weboldalakon keresztül feldolgozott személyes adatokért. A közösségi oldal egy médiaeszköz, ahol az üzenetet közösségi felhasználókon keresztül terjesztik. A közösségi média az internetet és az online megjelenési lehetőségeket használja annak érdekében, hogy a felhasználók tartalombefogadókból tartalomszerkesztővé váljanak. A közösségi média az internetes alkalmazások olyan felülete, amelyen a felhasználók által létrehozott tartalom található, például Facebook, Google+, Twitter, Instagram stb. A közösségi média megjelenési formái lehetnek nyilvános beszédek, előadások, bemutatók, termékek vagy szolgáltatások ismertetése. A közösségi médiában megjelent információk formái lehetnek fórumok, blogbejegyzések, kép-, videó-, és hanganyagok, üzenőfalak, e-mail üzenetek, stb. A fentieknek megfelelően a kezelt adatok köre a személyes adatokon túl lehet a felhasználó nyilvános profilképe is. Az érintettek köre: valamennyi regisztrált felhasználó. Az adatgyűjtés célja a weboldal vagy a hozzá kapcsolódó weblap népszerűsítése. Az adatkezelés jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása. Az adatkezelés időtartama és az adatok törlési határideje az adott közösségi oldalon megtekinthető szabályozás szerint. Az adatok megismerésére jogosultak az adott közösségi oldalon megtekinthető szabályozás szerint. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogok az adott közösségi oldalon megtekinthető szabályozás szerint. Fontos figyelembe venni, hogy amikor a felhasználó feltölt vagy beküld valamilyen személyes adatot, világszerte érvényes engedélyt ad a közösségi oldal üzemeltetőjének arra, hogy az ilyen tartalmakat tárolhassa és felhasználhassa. Ezért nagyon fontos meggyőződni arról, hogy a közzétett információ közléséhez a felhasználó teljes jogosultsággal rendelkezik-e.

7. A weboldalon a sütik (cookie-k) használata

A cookie-k a felkeresett weboldal által létrehozott kis fájlok, melyeket a meglátogatott weboldal helyezi el a felhasználó számítógépén annak érdekében, hogy a látogatás ténye és ideje megállapítható legyen. Erről a szolgáltató a weblap látogatóját tájékoztatja. A cookie-k segítségével a weboldal emlékezik a webhely beállításaira, és helyileg releváns tartalmakat kínál fel. Az adatkezelés célja többletszolgáltatás, azonosítás, a látogatók nyomon követése. A sütik használatával nem kezelünk személyes adatokat. Az adatok köre: egyedi azonosítószám, időpont, beállítási adatok. Önnek lehetősége van arra, hogy a sütiket a Beállítások menüpontban bármikor törölje a böngészőkből.

8. A weboldal a Google Analytics alkalmazást használja

A Google Analytics belső cookie-k (sütik) alapján állít össze jelentést a weblap felhasználóinak szokásairól, valamint a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készít. Az adatokat a Google szerverei kódolt formátumban tárolják, hogy megnehezítsék és elejét vegyék az adatokkal való visszaélésnek. A Google Analytics letiltása az alábbiak szerint történhet. Idézet az oldalról: „Azok a webhelyfelhasználók, akik nem szeretnék, hogy a Google Analytics JavaScript jelentést készítsen az adataikról, telepíthetik a Google Analytics letiltó böngészőbővítményét. A bővítmény megtiltja a Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, és dc.js) számára, hogy információkat küldjön a Google Analytics rendszernek. A böngészőbővítmény a legtöbb újabb böngészőben használható. A Google Analytics letiltó böngészőbővítménye nem akadályozza meg az adatküldést maga a webhely és más internetes elemzési szolgáltatások részére.”

9. 16. életévüket be nem töltött személyek személyes adatokat szolgáltathatnak-e?

A 16. életévüket be nem töltött személyek csak akkor adhatják meg személyes adataikat, ha az egyik szülőjük vagy törvényes gondviselőjük írásbeli engedélyt adott erre miután a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvasták.

10. Személyes adatainak kezelésével kapcsolatban kinek tehet fel kérdéseket?

Bármikor kérdéseket tehet fel személyes adatairól kérésének megküldésével a synchronschool@gmail.com e-mail címre. Annak érdekében, hogy feldolgozzuk kérését, megkérjük Öntől (és ezért feldolgozzuk) a nevét és elérhetőségét.

11. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőség

Az Ön által tapasztalt jogellenes adatkezelés esetén értesítse cégünket, így lehetőség nyílik arra, hogy rövid időn belül helyreálljon a jogszerű állapot. Az Ön érdekében mindent megteszünk, hogy a vázolt probléma megoldódjon. Amennyiben az Ön megítélése szerint a jogszerű állapot nem állítható helyre, értesítse erről a hatóságot az alábbi elérhetőségeken: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c Telefon: +36 (1) 391-1400 Fax: +36 (1) 391-1410 E-mail: ugyfelszolgalat (kukac) naih.hu URL https://naih.hu koordináták: É 47°30’56”; K 18°59’57” 12 Tárhelyszolgáltató: Név / cégnév: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (Cg.01-09-909968) Székhely: Könyves Kálmán körút 12-14, 1097 Budapest E-mail: iroda@tarhely.eu

Az Ön által megadott adatokat a tárhelyszolgáltató által üzemeltetett szerver tárolja. Az adatokhoz csak munkatársaink, illetve a szervert üzemeltető munkatársak férhetnek hozzá, de mindannyian felelősséggel tartoznak az adatok biztonságos kezeléséért. Az adatkezelés célja a weboldal működésének biztosítása. Az érintett által megadott személyes adatokat kezelnek a weboldal működésének végéig, illetve a weboldal működtetője és a tárhelyszolgáltató közötti szerződéses megállapodás szerint. Az érintett személy szükség esetén a tárhelyszolgáltatót megkeresve is kérheti adatai törlését. Az adatkezelés jogalapja az érintett személy hozzájárulása, illetve jogszabályon alapuló adatkezelés.

12. A honlap tulajdonosa

Szinkroniskola Kft.

2151 Fót, Somlói utca 18.

Adószáma: 14831966-2-13.

A Tulajdonos nem alkalmaz adatvédelmi tisztviselőt.


Data Privacy Policy
The owner of this website (www.szinkroniskola.hu) is Szinkroniskola Kft. Tax number: 14831966-2-13.

It is important to us to protect your personal data. In this privacy statement, you will find the rules for the processing of your personal data, which is based on Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council on the protection of personal data of natural persons and on the free movement of such data and Act CXII of 2011 on the right to information self-determination and freedom of information.

1.For what purposes do we process your personal data? If you provide your personal data on this website, we may process it for the purposes described below.

1.1 To answer your questions or to communicate with you When you contact us through the online contact forms, we will process your personal data. We will process and handle your name, address, contact details (including your email address, telephone number, company name) and any other information you provide to us when you enter your details in the fillable fields. We process the information you provide on the basis of your consent, which you may withdraw at any time.

1.2 For the technical and functional management of the website

We may also process your personal data to make it easier and faster for you to find information and to improve the accessibility and functionality of this website. We may process your IP address, Internet browser, websites visited, previous/next websites visited and the duration of your visit. We process this information for our legitimate business interests, to better understand how our customers interact with our websites.

2. To whom may we transfer your personal data?

 Your personal data will not be transferred to third parties unless required by law.

3. How do we ensure the security of your data?

We keep your personal data confidential and have put in place technical measures to protect it from loss or unlawful processing. We use a number of security techniques, including secure servers, firewalls.

4. How long do we keep your personal data?

We retain your personal data for the period necessary to fulfil the purposes described in this Statement.

5. Personal data rights

You have various rights in relation to your personal data. Under the law, you have the right to request a copy of your personal data and, where possible, to access your personal data. You have the right to request the rectification and erasure of your personal data, and to request the restriction of the use of your personal data or to object to its use. You may also withdraw the consent with which you provided your personal data at any time. However, the withdrawal of your consent does not affect the lawfulness of the processing prior to the withdrawal. You have the right to lodge a complaint with the supervisory authority. If you wish to exercise your rights concerning your personal data, please send your request by e-mail to katalinszinkron@gmail.com. Pursuant to Section 38 (2) of Act CXII of 2011 on the Right to Informational Self-Determination and Freedom of Information (hereinafter: Infotv.), the National Authority for Data Protection and Freedom of Information (hereinafter: the Authority) is responsible for monitoring and promoting the protection of personal data and the right to access data of public interest and public interest (https://naih.hu/panaszuegyintezes-rendje.html).

6. Links to other websites and social media

The website contains links to other websites. Although these websites have been carefully selected, we are not responsible for any personal data processed through these websites. A social networking site is a media tool where the message is spread through social users. Social media use the Internet and online publishing to transform users from content contributors to content editors. Social media is the interface of web applications that hosts user-generated content, such as Facebook, Google+, Twitter, Instagram, etc. Social media can take the form of public speeches, presentations, demonstrations, product or service launches. The forms of information published on social media may include forums, blog posts, images, video and audio, message boards, email messages, etc. As mentioned above, the scope of the data processed may include, in addition to personal data, the public profile picture of the user.

Data subjects: all registered users. The purpose of data collection is to promote the website or a related website. The legal basis for data processing is the voluntary consent of the data subject. The duration of the processing and the deadline for deletion of the data according to the rules available on the relevant community site. The right of access to the data in accordance with the rules available on the relevant community site. The rights relating to the processing of the data in accordance with the rules available on the relevant Community site. It is important to note that when a user uploads or submits any personal data, he or she grants the operator of the social networking site worldwide a valid authorisation to store and use such content. Therefore, it is very important to make sure that the user has full permission to disclose the information posted.

7. Use of cookies on this website

Cookies are small files created by the website visited, which are placed on the user's computer by the website visited in order to establish the fact and time of the visit. The service provider informs the website visitor of this. The cookies help the website to remember the site's settings and offer locally relevant content. The purpose of the processing is to provide additional services, identification and tracking of visitors. No personal data is processed through the use of cookies. The scope of data: unique identifier, time, preferences. You have the option to delete cookies from your browsers at any time by going to Settings.

8. The website uses Google Analytics.

Google Analytics uses internal cookies to compile a report on the habits of website users and to generate reports on website activity. The data is stored by Google's servers in encrypted format to make it more difficult and prevent misuse. You can opt-out of Google Analytics by following these steps. Quote from the page. The extension disables Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, and dc.js) from sending information to Google Analytics. The browser extension can be used in most recent browsers. Google Analytics' browser extension to disable it does not prevent the sending of data to the website itself and other web analytics services."

9. Can persons under the age of 16 provide personal data?

Individuals under the age of 16 may only provide personal information if a parent or legal guardian has given written permission after reading this Privacy Notice.

10. Who can you ask about the processing of your personal data?

You can ask questions about your personal data at any time by sending a request to synchronschool@gmail.com. In order to process your request, we will ask you for (and therefore process) your name and contact details.

11. Access to justice in relation to data processing

If you experience unlawful processing, please notify our company so that we can remedy the unlawful situation within a short period of time. We will do our utmost to resolve the problem in your interest. If, in your opinion, the lawful situation cannot be restored, please notify the authority using the following contact details: N 47°30'56"; E 18°59'57" 12 Shelf space provider: name / company name: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (Cg.01-09-909968) registered office: Könyves Kálmán körút 12-14, 1097 Budapest E-mail: iroda@tarhely.eu

The data you provide is stored on a server operated by the hosting provider. Only our staff or the staff operating the server have access to the data, but they are all responsible for the security of the data. The purpose of data processing is to ensure the proper functioning of the website. The personal data provided by the data subject will be processed until the end of the website's operation or in accordance with the contractual agreement between the website operator and the hosting provider. If necessary, the data subject may also request the deletion of his/her data by contacting the hosting provider. The legal basis for processing is the consent of the data subject or processing based on law.

12. The owner of the website

Szinkroniskola LLC.

2151 Fót, Somlói utca 18.

Tax number: 14831966-2-13

The Owner does not employ a Data Protection Officer.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!